1 year with you my love!

Idag är det exakt 1 år sedan jag träffade kärleken i mitt liv! Den mest underbaraste, omtänksammaste, roligaste, finaste killen i hela världen, min älskade Ryan. För exakt ett år sedan gjorde han en “tweet” till Tim Roth (Skådespelare från bland annat Lie To Me, Reservoir Dogs, Pulp Fiction mm) på Twitter, för exakt ett år sedan såg jag hans tweet och jag var bara tvungen att kommentera på det han skrivit. Såg ju hans bild, och ja, jag föll så fort jag såg han. Från den kvällen så har vi varit oskiljaktiga, inte en enda dag har gått utan att vi pratat med varann. Bara en månad senare åkte jag över till London för att träffa Ryan och jag stannade i 10 dagar. När jag skulle åka hem brast det totalt för mig, jag riktigt kände hur mitt hjärta gick sönder när vi stod där vid tåget och sa hej då. Tårarna bara sprutade! Jag åkte hem, sålde allt jag ägde, och 2 månader senare hade jag flyttat till honom. Det bästa jag gjort i mitt liv, för hade det inte varit för det så hade vi just nu inte väntat på våran älskade lilla son.

Livet är allt oförutsägbart ibland, men vågar man inte ta det steget så kan man inte heller vinna något. Denna gången tog jag ett stort kliv i livet, men så fann jag också kärleken i mitt liv. Jag älskar dig Ryan! <3 Så mycket att jag ej kan beskriva det med ord. Du är mitt allt!

PS: En cool liten annan sak. Inatt tweetade Tim Roth tillbaka på en av mina tweets, “That’s how I roll” var hans svar när jag skrev att han fört mig och min fästman tillsammans och att vi nu väntar en liten i Mars. Hehe Pretty cool in my book!

12 thoughts on “1 year with you my love!

 1. Åh, vilken fin historia och ja, jävligt coolt att han ens tog sig tid att svara, Tim alltså!

  Coolt att det är fler än jag och Fredrik som träftats relativt nyligen och redan väntar barn. Vi firar ett år i februari och får ju barn i maj :)

  Kram!

 2. Åh va fin historia! Coolt sätt att ha träffat sin kärlek! Vår historia är inte alls lika spännande – jag söp G under bordet och han kräktes på mig haha
  Grattis på årsdagen=)

 3. Sv: Haha, jag tänkte twitter/twitty *S*

  Ja Cars måste du se, det är så att en annan fastnar också :D

  Vad härligt att ni snart är kompletta, eran lilla familj. Ni har en underbar tid framför er.

  Har bytt blogg förresten, hade lite snokar i den förra så jag bytte för att förhoppningsvis få vara ifred.

  //Maria (hecate.se)

 4. Vilken underbar historia! Det är alltid roligt att höra hur folk träffades :) En liten fråga bara, ska Ryan flytta till Sverige nu när ni ska ha barn? Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *