11-11-11

Idag är det alltså den 11-11-11, men var tyvärr inte vaken vid 11.11. Har ju inte uppdaterat så flitigt de senaste dagarna, även fast jag har en hel del att skriva om. Får ta det lite pö om pö helt enkelt.

I förrgår var jag hos veterinären med lilla Cherie för vaccinering samt klo klippning. Vaccineringen gick jätte fint, klo klippningen inte fullt lika bra. Först skulle man gråta lite, sedan skulle man göra sig så hal som möjligt, sedan återgick det till gråtandet och när inte funkade så var det bara att testa att lyfta på överläppen och morra lite…men när inte de gick, ja då lade man sig ner och gav upp helt enkelt. Hundar alltså, roliga små krabater de där!

idag skulle jag egentligen till min pappa och hans tjej då hon fyller år idag, men känner mig inte fullt ok att åka på en buss i en timma så det blir att stanna hemma och kurera sig istället. Skall ta en dusch och sedan göra en kopp varm choklad och hoppa ner under täcket framför de senaste avsnittet av Greys anatomy samt American horror story. Det botar det mesta när man känner sig lite under the weather.

Kommer mer inlägg senare, men nu först blir det mat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *