Speciell dag!

Idag är det ingen vanlig dag, utan min och Jonas halvårsdag! Om en lten stund skall vi hoppa in i duschen och göra oss i ordning. Skall ju vara fina för varann idag på våran speciella dag! Och lite senare ikväll blir det restaurang Bamboo och sen BIO. Men vi skall även till en affär, en speciell affär, nämligen Göteborgs förlovningscenter! Jajjamensan, vi skall förlova oss!:love: Det ni! Inget datum är sagt men man kan ju iallafall kolla vad det finns för utbud av ringar. Och kanske ge lite hints till grabben vilka sorts ringar som faller mig i smaken. Men vem vet, vi kanske beställer några idag om vi hittar “THE rings”.

Nu får jag nog skynda mig om jag skall hinna. One more thing, nu skall här uppdateras mer ofta än jag gjort! Haft en liten bloggsvacka den senaste tiden men nu har lusten kommit tillbaka! :yes:

5 thoughts on “Speciell dag!

 1. Ååååh vad roligt tösen!! Nu blev ögonen sprängfyllda med tårar.. Gud vadglad jag är för er skull!! GRAAATTTTIIISSS!!!!!!!! :D :D:D

 2. Åhhh kul med förlovning :)
  GRATTIS även om ni inte ännu förlovat er.

  Hoppas att ni hade det riktigt trevligt :)

  KRAM Jessica

 3. No shit! Du o jag fyller år på samma dag, och vi firade halvårsdag med vår älskling på samma dag! 27 april var min o magnus halvårsdag de också ^^ thii!

  Tack för kommentaren i min blogg, skorna är underbara, funderar på att köpa dom faktiskt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *