Igår var ingen bra dag, huvudvärk hela kvällen och smärtor i nacken (Vilket jag inte kan förklara) Idag känns det bättre, men är fortfarande helt hängig. Känner mig yr och vill bara ta det lugnt och får allt serverat fromför mig idag. (Hohoo Jonas, midddaaa)

Nu blir det mera kaffe, lite polarmackor och letande efter nya scraprillbehör! jo just det, skall inreda en liten scraphörna här uppe snart. Har kommit på att vi har ett bra utrymame där jag kan sätta ett bort, hyllor och skåp för alla mina tillbehör. Och där blir det en stor “Daniela Only” skylt oavnför. Ingen skall få sabba min hörna. :)

11 thoughts on “

 1. fan vad mysigt med en scrap-hörna.. det vill jag också ha,, =) inte kul att må dåligt dock.. hoppas det blir bättre snart. (men njut av att få allt serverat framför dig.. ) hehe.. ha det bra. kram

 2. Ja, jag mår så dåligt när jag ser såna bilder.. :(
  Okeej, smart! Ja, jag kan ju vilja skriva av mig lite iblnad och då vill jag inte att alla ska få läsa.. Oj, har du bloggat så länge, vad kul =) Jag ahr ju bara bloggat i 4 månader, men är fast! hihi :) Skönt att du mår lite bättre idag iallafall :)

 3. aah… löste det innan jobbet som tur var.. vi jobbar ju ihop så.. =) ja, att somna osams är fan otänkbart asså.. inte kul.. men bra, då är vi båda lyckligt kära i våra män igen då.. hörs. kraaam

 4. Lät ju inget vidare :/ för mycket spelande kanske? Brukar kunna kännas i nacken ibland ;)
  Hoppas ock att du mår bättre snart!
  Kramis

 5. Usch det lät inge vidare det där. Hoppas det e bättre idag.

  Åhhhh kul med scraphörna…

  Den vill jag se sen :D

  Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *