5 days left!

Idag är det fem dagar kvar tills vår lilla kille blir hela 4 år gammal! Tror aldrig att några år har gått snabbare i mitt liv än dessa fyra som nu har varit, de lyckligaste åren i hela mitt liv.

Hur som, allt är inköpt till kalaset på Söndag i form utav presenter och dekorationer. Skall bara ta en tur till mataffären på Torsdag och införskaffa grädde mm till hans tårta. Här i England har de bara torra tråkiga “tårtor”, som en sockerkaka med ett tunt laget sylt och sedan ett lager med antingen marsipan eller sugarpaste. Nä, blir till att baka en egen så kan han själv få vad han vill ha inne i den. Och för att toppa av det så blir det en cake topper i form av Mickey Mouse, hans egna val men han har ingen aning om vad som väntar ;)

Nu blir det en tur ner till ankdammen här där vi bor, har suttit inne hela dagen och väntat på DHL bud med en kartong från mamma i Sverige så nu när han äntligen har varit kan vi gå ut på en promenad. Härligt väder är det också med 8+ och knallblå himmel och sol. Wonderful!

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *