Lite väl överfyllt…

Sicken dag alltså. Skulle enbart gå bort till Toys R’ Us för att låta Oliver köpa några leksaker (Hans sparbössa var nämligen full så det är såklart att han skall belönas när han har tjänat och sparat ihop dessa pengar själv) hur som, tanken var att leksakerna var det enda vi skulle köpa och sedan raka vägen hem, men som vanligt shoppade vi lite väl för mycket och till slut var vi tvugna att ta en taxi hem då vagnen var överfull och nästan tippade över. Inte så jäkla kul när, som ni kanske vet, England älskar sina kullerstensgator.

När vi kommit hem var det bara att hänga upp all tvätt och sätta igång med middagen. Köttbullar med potatis och gräddsås, yum! Såklart tillsammans med lingonsylt som mamma så snällt skickat hit och knäckebröd från polackaffären i stan.

Nu är vi alla helt slut här hemma och det är dags att lägga lilleman. Ser fram imot att sitta framför TV’n och kolla på finalavsnittet av Bloodline samt äta en stor bit chocolate cake som svärmor köpt och lämnade av tidigare idag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *