8th of May


Middagen är uppäten, disken är diskad, golvet är dammsuget, alla leksaker upplockade och lillkillen har fått sitt gosande i sängen vid nattningen, mys! Har precis målat naglarna och tagit bort sminket och nu är det äntligen dags att få slå sig ner i soffan igen.  Lite tv-serier innan läggdags måste man alltid ha tid för tycker jag, men snart är det dags att hoppa i säng. 

Imorgon ringer alarmet i vanlig ordning vid 07.00 och vid 09.00 är det lämning av Oliver i skolan igen. Måste dock hämta upp honom vid 12.30 för att ta honom till tandläkaren då hans ena kindtand gick sönder härom dagen, och lagning av tanden blir det troligtvis inte då de hellre drar ut tänderna på de små här i England när det enbart gäller deras mjölktänder. Får hoppas att Oliver inte blir allt för rädd bara och att det går lätt, för inte vill jag att han skall få en fobi som jag inte. 

14 thoughts on “8th of May

  1. Svar: Ja så skönt! Just nu kan jag se att en person från Umeå och en person från Edinburgh är inne på bloggen, men jag är mest nyfiken på totala sidvisningar och inte i realtid. Fast det kanske kommer sen, jag installerade det precis och vet inte ens om jag har gjort rätt haha. Det känns lite creepy också att kunna se vem som läser min blogg just nu. Typ iakttagen lol?? Fast jag tycker om WP so far. Att jag har en supersnygg design är bara ett plus. Det är skönt att ha noll reklam och jag tycker faktiskt om read more-delen på framsidan av bloggen, för när man läser via bloglovin så kommer man direkt till inlägget ändå så det är fint att framsidan inte är så rörig? Min hjärna är mos efter dagens träning haha så ska sova nu. Hörs i morgon gumman!

    1. Visst är den! Dock är det vanligare med den röda “Henry” dammsugaren här, men självklart ville jag ha den rosa :P

    1. Ja visst är den fin, dock är det vanligare med den röda här som heter “Henry” :P tack skall du ha, jag tror jag är mer nervös än sonen. När jag frågar om han är nervös svarar han bara – No, I’m metal man mummy! (Hans nya superhjälpe namn tydligen)

    1. Ja, den gör i alla fall allt arbete hemma med dammsugningen roligare. ^^ <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *