A really realxing day

Idag har jag haft en behövlig break från skolan. Vaknade vid 15.00, var helt utmattad. Men imon ska jag sätta igång med pluggandet så att jag kan ta ledigt nån dag denna veckan. Jo just det, jag har fått betyg på mitt första arbete, det blev godkänns, och det nöjer jag mig med för jag gav inte allt som jag kunnat. Nästa gång ska jag skriva lite mere med mina egna ord och tankar och vå väl godkänt, helt klart.

Nu under kvällen har jag och mammi kollat på Lucky number slevin och den var helt okey. Fattade ju ett skit under hela filmen visserligen, men på slutet föll alla bitarna på plats. Nu sitter jag här i stora rummet med laptopen i knät och kollar upp lite kameror på pricerunner. Får dubbelt från CSN denna månaden för att dom fuckat upp det (inte ovanligt med CSN) Så nu ska det bli sängköp, en massa nya kläder och en ny kamera. Är lite inne på att köpa Olympus nya rosa 7.0 kamera men jag ska nog kolla runt lite till innan jag bestämmer mig. Några tips på bra digitalkameror kanske?

Nu ska jag kolla på Entourage, en helt grym serie som började på svt1(eller var det 2) förra veckan. Har alla tre säsongerna hemma och jag är helt fast! Kolla den! Rekomenderar starkt!

3 thoughts on “A really realxing day

 1. Näää hehe what a coincidence :grin:

  Aww har du köpt hamster? Såna har man haft. Dom är ursöta! Vad roligt. Jag ser fram emot att se kort :)

  Åhh jag skulle också vilja ha lite extra pengar över just nu. Är i desperat behov av en ny mobil. Lär inte bli så mycket över nu med flytt o allt :guilty:

  Fast jag har faktiskt en kamera att rekommendera. Eller ja, vilken kamera som helst ur Canon IXUS serien. Har själv en 55. Den blev jag sugen på efter att ha sett Åsas (kobolt.net) bilder för ett tag sedan och så köpte jag själv en sån. Den är liten, skön att använda och tar grymma bilder :) Lite tips bara!

  Ha en mysig sönda! *kram kram*

 2. Ingen överraskning där precis att CSN strular till det, bara tråkigt när det händer om man inte har andra pengar att tillgå. Som nu vid kursstart fick jag vänta i tre veckor innan pengarna kom så hyran och en del andra rälningar blev ordentligt försenade. :(

  En härlig dag verkar du ha haft i alal fall, hoppas söndagen blir bra också!
  KRAM

 3. Ohh ja Entourage är nog den grymmaste serie jag någonsin sätt. Jag har sätt alla 3 säsonger och väntar bara på att den skall börja igen! Lätt med i överklassen med Prisonbreak och OTH osv.

  Trevlig bloggsida BTW. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *