A top notch Christmas!

Ja här blev det ingen blue christmas utan Olly vaknade upp feberfri idag!! *yay* Har aldrig hänt att han bara haft feber i en dag innan då imorse var vi glada allihopa. Perfekta dagen att vara pigg och kry på ju. Julafton!

Hans ögon när han såg att tomten varit här inatt var som sparkling stars. Man riktigt såg lyckan spira i hans lilla kropp. Tog säkert 1h av konstant öppnande innan han vart klar med alla paketen. Favoriterna blev cykeln med tillhörande hjälm, Micki spisen med kastruller och tyg-mat, te servisen och alla Peppa pig (Greta gris) set’en. Och just det, Bruno björnen och doctor kitet gick med upp på topp listan. Är det någon dag man som litet skall få bli bortskämd på så är det just julafton.

Julmaten skippade vi helt idag och körde på en pasta med tonfisk sås (från en mix vi köpt England, den är sååå god) och så kör vi traditionsenlig christmas dinner imorgon då alla i England firar sin julafton. På menyn står det kalkon, ungsrostad potatis/morrot/palsternacka, tranbärsås, onion gravy samt yorkshire puddings. Låter ju underbart, får hoppas att jag lyckas få det att smaka lika bra.

Nu, sova! Vart mycket lek med alla Olly’s leksaker i dag :-P

IMG_1587.JPG

IMG_1586.JPG

IMG_1588.JPG

IMG_1585.JPG

Kvällen spenderades med rumpan i soffan framför Doctor Who med en stor burk med Cadbury Roses, julmust och en mängd med tända ljus. I can’t complain!

IMG_1599.JPG

IMG_1600.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *