Adventure in the city!

Har lust att byta ut allt gammal och starta om på nytt! och då menar jag med allt! En helt ny garderob, en ny telefon, en ny frisör, ja e sååå less på allt det gamla! In med det nya!

Nu har jag tagit ett nytt theme från wordpress hemsida, ska ju givetvis ändra lite själv också men det får jag ta itu med när jag har tid för det.
Om en liten stund kommer Paulina hit och hämtar upp mig och så bär det av till Evelina.
Vi ska åka upp till kyrkogården en bit härifrån och låta vovvarna springa lösa lite. Det kan dom gått få göra nu när det varit sånt bajj väder dom senaste dagarna!

Igår var det helt galet roligt! haha Paulina och jag tänkte att vi skulle åka till stan för en liten fika, istället blev det Thairestaurang.
och sen så tänkte vi att vi skulle åka in till stan med hundarna lite för att kolla läget så vi parkerade i ett litet parkeringhus mitt inne i centrum. Sen gick vi en liten stund och såg att det var en jääävla massa människor överallt i stan, jävlar ja, det var ju valborg med charmers kortegen! och så spöregnde det hela tiden, jag drypte hela vägen ner till skorna.
Efter att vi stått ute i regnet i 1 timma så bestämde vi oss för att gå tillbaka till bilden och åka hemåt. det var bara det att vi hade valt det enda parkeringhuset i hela stan som var omringat av kortegen så vi kom inte ut föräns det var slut! under tiden fick vi sitta i bilden och sminka oss och försöka få upp värmen igen. Men det var inte lätt när till och med strumporna var pisseblöta. Hur som helst vi överlevde detta äventyr!

Nu ska jag måla ett lager till med nagelack och sen bär det av utåt!
Hoppas bara regnet håller sig i molnen nån timma till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *