>AF och käkproblem

Nu sitter jag här med morgon kaffet och skall snart göra mig iordning för att åka till AF, har ett möte där vid 11. Det ger mig aldrig något att åka just dit, blir ingen skillnad, och inte gör dom det lättare för att att skaffa jobb heller så varför måste ja då åkta dit när jag kan stanna hemma och söka jobben? Jaja Skall ju givetvis åka dit iallafall, men som sagt var, vad är meningen?

Igår när jag vaknade upp så kände jag att käken kändes konstig, vänstersidan känns precis som om den kommer att “haka upp sig” om jag så bara gäspar. Måste ha sovit konstigt eller något. Dock är det likadant idag. Läskigt när det känns så, ont gör det också. Ååh apropå sovit, jag har sovit sååå gott i natt! Har bara behövt gå upp en enda gång för att kolla till Spike. Gick och la mig way för sent så jag skall nog vila en stund sen när jag kommer hem igen. Mjaja, ha en underbar dag nu så skriver jag mer senare!

4 thoughts on “>AF och käkproblem

  1. Visst är AF meninglöst? Det blir aldrig skillnad när man varit på 10 möten eller dom sätter en på sådana jobbsökar kurser. Jag fattar inte vad är meningen? Jag skälde ut min handläggare förra året och sa att Ni ger fan i att sätta mig på sådana saker och eftermycket om och men fick jag som jag ville och jag sökte jobb själv och efter 2 månader fick jag jobb.

    Men nu studerar jag och hoppas på att få bättre jobb i framtiden.

    Hur mår den lilla idag?

  2. Huuuh ja ams gjorde mig bara förbannad när jag var arbetslös så jag sket i dem till slut. Funkade ju mycket bättre om man säger så :)

    Hoppas lilla vovven mår bättre idag och att ni har fått komma ut lite :)

    *kram*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *