Alla bitar faller på plats

Möblerna har kommit på plats, internet aktiverat och funkar kanon, och idag har jag fixat en dgitalteve box med boxerpakerer! Underbart att äntligen ha lite mer tevekanaler än ettan tvåan och fyran! Och nu är det bara tre ensam nätter i sängen kvar, sen kommer jag ha Jonas armar runt mig om nätterna. LOVELY! :grin: Och om några dagar kommer det en soffa hit också, Jonas pappas gamla (dom har köpt ny så då får vi deras) Sen efter det känns det säkert som om allting duger perfekt. Nja, vävtapeten, heltäckningsmattan i sovrummet, och köket och toan är ju en annan femma. Men det kommer att fixas med tiden!

Nu ska jag krypa upp i fotöljen och kolla på Players på femman :)

3 thoughts on “Alla bitar faller på plats

  1. Snyggt här med den röda bakgrunden och rosen i headern :)

    Skönt när allting faller på plats och snart är din älskling hemma ju. Härligt!

    KRAM!

  2. Hehe, jo det var våghalsigt av henne att yttra sig på dedär viset, många som blev upprörda! Visst alla har rätt till sin egen åsikt, vill man inte amma så ska man inte behöva göra det. Men att sedan hacka på dem som gör det, de är rätt lågt tycker jag! Ha en bra dag, snygg blogg förresten! ;D

  3. Hej hej! Klart jag kommer ihåg dig:) Jag tog nyss bort din länkknapp som du hade till förra sidan. Jag måste missat att du bytt adress. Kul att “se” dig igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *