Ännu en ny dag…utan sol…

Tack och lov vaknade jag lite senare idag. Runt 10 tiden. Känner mig utvilad och på bra humör, kan ju vara kaffet som gjort det dock.

Igår var ingen bra dag, ingen bra dag at all. Mådde skit av allt, hela livssituationen just nu. Kan ju tala om att det inte är en höjdare att vara arbetslös och att ha en summa på runt några enstaka tusenlappar varje månad. Inte när man har hyra, tv, internet, hundförsäkringar, csn-lån och mat att betala varje månad. Pengarna räcker inte ens till dom räkningarna. Det är omöjligt att få pengarna att räcka. Så igår var ingen bra dag alls. Fick smått panik och kunde inte sluta gråta, hur mycket jag än försökte. Förjävligt. Men men, Idag är en ny dag, bara att se positivt på saker och ting så skall det nog lösa sig till det bästa. Today’s gonna be a lovely day!
Nu blir det att gå ut med hundarna och sen mer kaffe + jobbsökande.

5 thoughts on “Ännu en ny dag…utan sol…

 1. förstår hur du känner dig, man blir liksom “mindre värd” på så många sätt när man är arbetslös, fast man vet att man har så mycket att ge och skulle vara en bra arbetskamrat med bra arbetsmoral… om man väl fick ett jobb!

  håller tummarna för dig!!

  kram

 2. Vad tråkigt! Har du nån framgång med jobbsökandet? Vad letar du efter för jobb? Man får hoppas att du hittar ngt som passar dig! :)

 3. förstår verkligen hur du känner dig gumman. det sänker verkligen en att gå hemma utan jobb. usch. hoppas verkligen du hittar något som passar dig snart!

  *kramar*

 4. Usch fy ja detta med pengar e inge skoj alls. Jag hatar dem och önskar att de inte hade funnits.

  Skickar en massa kramar till dej gumman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *