Att (online)date’a är kul!

Som ni flesta antagligen vet så träffades jag och Ryan på nätet, på twitter närmare bestämt. De flesta träffas nu för tiden online, det är lättare att lära känna någon och ta den tid man behöver innan man slår slag i saken och träffas IRL (in real life) Jag minns när jag och Ryan började prata, vi pratade om allt möjligt, inga hämmigar här. Kunde vara den mest skämmiga saken som hänt i sitt liv till det mest sorgliga, man kunde öppna sig så mycket och fort då man inte behövde se varanda, på riktigt. Han såg ju då mitt riktiga jag, och jag hans. Och det har jag att tacka internet för, och nät dating.

Innan jag träffade mitt hjärta hängde jag mycket på diverse dating sidor, och fan vad kul det var. Jag har faktiskt fortfarande vänner som jag håller kontakten med som jag träffat på dessa dating sidor. Hade jag varit singel så hade jag reggat mig med desamma igen, kanske på en svensk sida denna gång då alla andra var international och Amerikanska. Denna sidan verkar bra!  Den är ju även nämd på diverse kanaler så som 3:an, 10:an, 5:an och även comedy central. men känner inget behov av det nu såklart. Även fast man kan träffa andra online och skapa en vänskap, ej romantisk. Det funkar precis lika bra på dessa sidor såklart.

Förresten, visste ni at 20% av de nuvarande förhållanden som finns startade online? Galet många! Eller visste ni att ca 40 miljoner Amerikaner har testat på online dating? Jeezuz. Vill ni läsa om mer intressant fakta så finns det här!

One thought on “Att (online)date’a är kul!

  1. Onlineldejtade själv mycket innan jag träffade Markus. Träffade några superkillar på det viset ovh som du säjer så har man ju chansen att lära känna varandra lite innan man ses :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *