Batman

Nu är Jonas ute med hundarna, och när han kommer in skall vi göra oss iordning för att åka in till stan. Har bokat 2st biljetter till Batman. Synd bara att man mår som man gör idag, ont i halsen och huvudet, sen så känner jag mig jäkligt hängig också. :( Jaja skall bli kul att gå på bio iaf. Hoppas den är bra bara.

Fattar inte vad som hänt, tappat blogglusten helt det senaste. :( Men den kommer väl tillbaka snart igen får jag hoppas. För några år sedan när jag började blogga brukade jag uppdatera x-antal ggr per dag. Men nu, nja, inte ens varje dag. Skall se om jag kommer tillbaka på min gamla bana igen. Hoppas.

7 thoughts on “Batman

 1. Kommer in en snabbis med en kram…

  Nu kan jag inte sitta upp längre. jag försöker hinna runt till er alla men antingen säger ryggen eller benet ifrån…

  Får komma in till dig igen efter lite vila…

  kram kram :mrgreen:

 2. Men jag lottar ut, så det är inte bästa sommarminnet som vinner :) Så du och dina hemska getingar har en bra chans ändå. (Min svärmor är också sjukligt rädd för getingar) Dom är riktigt hemska!

 3. Träligt när man tappar sin blogglust….
  Hoppas din kommer tillbaka.
  Min är inge vidare heller….

  Hoppas filmen var bra.
  Träligt att du är dålig. Krya på dig.

  kram kram :mrgreen:

 4. Åh, häftigt med bilden i tidningen! Inte funderat på å bli proffs nyhetsfotograf? :D Och så måste jag fråga, vilket objektiv fick du i f-present? Är det bra? Jag fyller också år snart .. så ska önska mej ett å hoppas på d bästa :) Kram

 5. Hihi.. Jag fyller också 25 samma år.. Jävlar vilket år jag har framför mig! Förhoppningsvis har vi ingen unge som förstör allt. Moahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *