Bättre tur idag!

Idag vaknade jag upp helt huvudvärksfri och nästan skippade in till köket i ren lycka och startade kaffebryggaren. Så jäkla skönt! 

Efter kaffet hafe blivit uppdrucket och frukosten uppäten drog vi alla ner till marinan och fruit market som ligger 10min bort. Kikade lite på båtarna och gick sedan vidare till ToysR’Us där vi sagt att Oliver kunde få använda sina pengar från sin sparbössa. Han visste redan långt innan vad han ville ha, en säng till sitt gosedjur (En kanin vid namn Barmey) som han älskar mer än något annat just nu. Det är en “tjejleksak” (säger de i alla fall, pfft), but guess what, we do not give a flying f*ck! När fan skall de sluta se saker så? Blått för pojkar och rosa för tjejer, dockor till flickor och bilar till pojkar. Helt sjukt ju! Om Oliver vill ha det, så får han det mer än gärna för oss. Och hans dag var gjord efter det hehe. Sötnöten! 

Efter några fler butiker för lite shopping så bar det tillbaka till Fruit market där vi köpte oss en glasstrut vardera, och jeklar vad glad jag blev när jag insåg att de sålde RomRussin!! Den struten varade inte länge… so god! 

Nu är middagen uppäten här hemma och Oliver klagar på ont i halsen. Truth be told, min hals känns inte helt okej heller nu. :-/ mjaja, lite kaffe så blir det nog bättre. 


Denna skallen hade jag inte sagt nej till. Vågade inte ens kolla priset på den dock…

One thought on “Bättre tur idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *