Before we get back to reality

Igår var sista dagen som vi hade hemma daddy, idag är han tillbaka på jobbet efter ledigheten och jag och Oliver skall försöka få in våran egna lilla rutin här hemma, får se hur det går men so far so good!

När vi bara hade en dag kvar tillsammans igår så passade vi på att gå till The Deep som jag skrev i tidigare inlägg. Så smart för jag och Ryan betalade fullpris för två vuxna, och sedan en biljett till Oliver och så bad vi om att få en Pass plus ticket, vilket är ett formulär vi fyllde i, och nästa gång tar vi med ett foto var på oss och lämnar in, för detta får vi gå in gratis ett helt år. Och då betalar man inget extra alls än vad de vanliga endagars biljetterna kostar. Så länge man frågar om formuläret så får man det för ett helt år. I Likey!

Väl inne i akvariet så var pingvinerna Olivers favoriter, mina med för den delen. Men de har hur mycket fiskar som helst, och krabbor, bläckfiskar, maneter, hajar mm. Även små äckliga ålar som ser ut som små mini-ormar som gräver ner sig i sanden och poppar upp huvudet hehe.

Efter The Deep blev det en tur in till City Centre där jag fick köpt en ny kudde, en mycket mjukare en än de vi köpt. Nackan har varit pajj de senaste två dagarna men inatt sov jag som en bebis.

Dags för mig att fortsätta städa nu när Oliver fått i sig lite lunch och lite senare kommer nanna hit och vi skall gå till lekplatsen med Oliver.

IMG_0823

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *