Billiga parfymer gillar väl alla?

När jag flyttade till England så hade jag enbart två stycken resväskor att fylla samt två handbagage, det utrymmet skulle räcka för att få plats med alla kläder både för mig och Oliver, alla mina art supplies, alla diverse böcker jag har, fotoalbum, dekorationer, smink, och alla Olivers leksaker han gillade mest mm mm. Tro mig, det var inte mycket utrymme att leka med och att få med allt jag ville var en omöjlig uppgift. Det jag bland annat fick lämna hemma vad alla mina olika parfymer, utom en, för att lukta ville jag ju självfallet göra. Nu har jag dock samlat på mig några under året jag har bott här, har fått i fördelsedagspresent, i morsdagspresent och nu senast fick jag ta över en av mamma som hon inte hade plats för i sin resväska efter hon hade varit här och hälsat på. Men senaste favorit är helt klart denna Calvin Klein Parfym från billiga parfymer.

.::Euphoria::.
från Calvin Klein är en orientalisk och blommig doft som lanserades 2005. Doften är enigmatisk med toner av mystik som förför och trollbinder sin omgivning.

Doftfamilj – Orientalisk/Blommig
Toppnoter
– Granatäpple
Mellannoter
– Lotus och svart orkidé
Basnoter
– Viol, ambra, mysk och mahogny

Den doftar så härligt somrigt utav blommor, inte såpass att den enbart kan användas till kvällstid utan för mig kan man absolut använda sig utav den som en everyday scent. Luktar gudomligt!

One thought on “Billiga parfymer gillar väl alla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *