Bli lite bortskämd

Ikväll blir det att ta en dusch med den senaste av våra inköpta I love… produkter med en doft av mango och papaya och sedan skall sol utan brun lotionen på flitigt varje kväll. Det jag ser fram mest imot är dock morgondagen, då skall nämligen söta FrökenPersson fixa mina naglar. Hon har inte hållit på sålänge än men oj vad duktig hon är redan! Skall bli riktigt roligt. Sedan skall även min mamma med då hon också skall sitta modell, så vi båda går därifrån med ursnygga naglar, det är jag säker på. Anledningent till att jag inte gjort nya naglar sedan innan Olly’s födsel är den enkla anledningen till att jag var så jäkla rädd för att riva honom. Men nu är Olly en redig liten klump på 10 kg och lättare att lyfta upp så då får det bli naglar nu. Efter de är på kommer jag att hålla på med mina konad plattor igen och som jag har saknat dem! Då blir det bildbomber var och varannan dag kan jag lova.

Nu, nu skall det damsugas och sedan skall gardiner upp innan det är dags för middag!

Naglar som frokenpersson har gjort häromdagen. Visst är hon duktig? Kolla in hennes blogg HÄR. Och på instagram heter hon “frokenpersson”

3 thoughts on “Bli lite bortskämd

  1. Ohh så snyggt hon gjort, skulle gärna fixa mina naglar med, älskar att ha målade fina naglar, men lite längd på dem vore ju great med. Ohh gott att lukta mango, samt smörja sig med brun utan sol är ju fräscht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *