Busy busy bee

Oj vad det är mycket som rensas, packas, slängs och som skall säljas nu. På Lördag är det inte bara Olivers födelsedag men även flyttdags(!) Imorgon väntas fem olika personer kommer hit för att köpa (och titta) på lite saker till salu. Och så måste jag försöka trycka in en tur till affären för att köpa lök till middagen. *phew* får hoppas att lil’Monkey kommer vara sammarbetsvillig mot sin mor så vi inte är ute när de väntas komma på besök. You mummy’s know what I mean. Man tror att det kan ta 10min till affären och 1min hem men i själva verket tar det 1.5h för det finns så mycket roligt att kolla på ute. Hehw mjaja, de är ju så det är.

Idag var vi ute ett tag på förmiddagen och cyklade i ett grått och kallt Lerum. Eller mja, Oliver cyklade (läs: sparkade, det är ju en balanscykel) och precis när vi gick in för lunch Ja då kom solen ut. Men vi kunde insupa den gott i soffan framför en kul film och lite is-te så det var ju inte fy skam i alla fall. Nä, får ta och sov nu. Lång dag imorgon, och FedEx skll ju komma med roligt paket också ;)

IMG_3927.JPG

One thought on “Busy busy bee

  1. svar: Nämen heej du :D

    Det var otroligt kul att logga in på bloggen och se din kommentar :) Ja – tyvärr blev det ingen sömn alls. Negativa med att bo hemma igen. Man får stå ut med en kaotisk tonåring som har sportlov. :P
    Det är ett vikariat för att dela ut post/tidningar. (Helt beroende på vilken dag det är.) Jag har ett “gådistrikt”. Haha inte en dans på rosor direkt om jag säger så – men det var riktigt kul faktiskt.
    TACK så mycket kära du :D Ja, jag har hittat kärleken igen. Tillslut :D Det är så himla härligt. Eller ja – tekniskt sett så var det han som hittade mig om jag ska vara ärlig. Jag hade liksom lite gett upp hoppet om man säger så. :P Men jag har aldrig varit såhär kär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *