Called the coppers on an ongoing domestic!

I förrgår kväll gick vi och lade oss som vanligt runt 23-tiden, jag hade migrän (som aldrig verkar vilja ge med sig!) och mådde inget vidare alls. Försökte somna så fort jag la mig på kudden men förgäves. Precis när jag håller på att somna, runt midnatt, börjar grannen nedan oss att gapa och skrika, även en man. Kan för övrigt nämna redan nu att hon flyttade in för bara ca 3 veckor sedan och sedan dess har hon både varit högljud med musik tidigt på morgonen, hon gapar på sin dotter och ber henne att “Fuck off” samt kallar henne “You are such a cow” (In the bad English way alltså) och hennes ex var utanför hennes lägenhet första natten hon flyttat in och kastade stenar på hennes ruta och började svära. Tror han är pappan till hennes dotter. Hur som. Tillbaka till förrgår kväll.

De gapade och skrek om att hon var en slag (hora kort och gott), att han var hög på kokain, möbler och saker blev puttade/kastade, svordomar i varje mening, och en massa skrikande. Ja, det var alltså inte en vanlig liten fight som par ibland kan ha. Jag trodde att hennes dotter var hos sin mormor då jag ej hört henne på hela dagen samt såg hennes mormor samma dag, men när mamman skriker till mannen att “Stop it! Can’t you see you’re scaring her?!!” Ja, då blev det ett samtal till polisen med desamma för att ringa in en ongoing domestic. De sa med desamma att detta skulle bli en high priority, och de höll de fast vid för det tog bara 3 minuter tills polisen var på utsidan och knackade på hennes dörr.

Fy fan alltså. Sicka jävla idioter det finns i denna värld. Blir så förbannad att alla dessa barn skall behöva fastna mitt i mellan vuxna människor som inte kan bete sig som normalt folk.

f2d6c33a04613c82cc0845477817f6a9d914f341199474a9531facfb8b4d1c70

2 thoughts on “Called the coppers on an ongoing domestic!

  1. Det är skrämmande. Men tänk de som INTE ringer in. Som tror att alla runtomkring ska göra det. Ni gjorde mer än rätt <3
    Hör man nåt som inte tillhör vanligheterna är det helt klart bättre att ringa en gång för mycket!

    1. Tyvärr, av vad jag har hört, så verkar inte många ringa till polisen för sådant här. Utan de verkar tycka att de får sköta sig själva vilket är helt sjukt! Men så fort jag hörde att dottern var hemma ja då blir det ju helt annorlunda i min mening. Tack söta Sara <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *