Cellprov och The Jungle Book på bio

Igår var det dags för cellprovskontroll. Tagit lite tid att få till en tid men igår var det dags som sagt var. Det hela blev snabbt klart så jag var ute redan vid 13.20 och då vi hade planerat att gå till the vue för 15.35 bion av The jungle book så hade vi ju gott om tid att ta oss dit. Hann till och med att ta oss till poundshop för att köpa lite gottis innan och in på cardfactory för att köpa ett födelsedagskort. (Min styvpappas födelsedag på Söndag) The jungle book var fantastiskt fin gjort, och de små wolf cubs’en var ju to die för. Sötaste små pälsbollarna ever! Oliver älskade filmen han med och satt stilla och tyst de två timmarna som filmen varade. 

På vägen hem hann jag springa in på vårat post office och fick skickat födelsedagskortet jag köpt några timmar tidigare. Det regnade en hel del men vad gör det när vi alla var glada efter att vi haft en fin eftermiddag tillsammans? 

Sitter just nu och väntar på nana och hennes kille som skall komma hem till oss en stund. Inte sett henne sedan hennes födelsedag så det får bli lite catching up nu de nästkommande timmarna. 

En sak jag alltid köper på bion här även fast de har sjuka överpriser, deras slushie! Tango cherry och blue rasberry. De är såååå goda! Även Oliver fick en, såklart. Går man inte på bio så ofta så är de helt klart värt det att få skämma bort sig lite då. 

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *