.:Dagens köp från JingelJangel:.

Idag var alltså Jingel Jangel mässan här i Göteborg, i julens tecken. Undarbart mycket saker att kolla på, och en hel del fick följa med hem faktiskt. Tur att både jag och mamma älskar att scrappa. Scrapping för hela slanten. Nu när vi kom hem så får jag faktiskt erkänna att vi beställde hem en massa saker också. Vi kunde båda två inte hålla tassarna borta från alla dessa band, brads, shipboards, papper mm. Iaf, här är dagens inköp.

Alla dessa underbara band!

Och papper….

Blidde ett minialbum till mamma och ett till mig…

7 thoughts on “.:Dagens köp från JingelJangel:.

 1. Tjohoo! Där hittade jag dig. Vad mycket smaskiga grejer du köpte på mässan. De där filtbårderna är ju så omåttligt härliga att man skulle vilja ha alla utföranden och färger. Underbart med en scrappande granne – vem hade trott! :D
  Må så gott! Kram,
  Anna

 2. De oranga(?) duttarna är det ;) Jag brukar inte heller scrappa så mkt. Jag har mest börjat digiscrappa :P Det går snabbare o e billigare ;) Fast inte lika snyggt o roligt.

 3. Hej hej.. måste juh erkänna att jag älskar att scrappa själv … och har sjukt mkt själv.. känner av behovet att köpa saker som man kan använda när man skall göra ett album.. .. vad skoj.. fick lite goda ideer när jag tittade igenom dina kort.;)..

  ha en bra dag.
  kram Maria

 4. Kul att få se vad du shoppat gumman :)

  Ååååh vad en masssssa fina och skojsiga saker :)

  Ha det gött.
  kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *