Dags att fixa i ordning igen kanske…

Vi fixade ju i ordning i vårat sovrum för några månader sedan, eller fixade och fixade vi målade kort och gott väggarna, that’s it. Men det blev en sådan skillnad där inne från denna hemska fula gula färg vi hade som majoriteten av England faktiskt fortfarande använder sig av i nybyggda lägenheter då den är neutral. Förstår inte för mitt liv varför de inte kan använda sig av viott istället för denna ‘magnolia‘ som den så fint heter (men färgen passar inte alls namnet, den är gräslig!) Hur som, det blev ju grått i sovrummet istället och jag ÄLSKAR det. Älskar att vara där inne nu medans innan var jag inte alls sugen på att ens gå in där, och att gå och lägga sig kändes inte heller så mysigt.

Nu funderar vi dock på att göra en badrumsrenovering också, och där behövs det nog lite extra fix skulle jag tro då de som målade här inne innan oss har gjort ett riktigt skitjobb. De har målat upp på taket och på lister, där det självklart inte alls skall vara något av väggfärgen (som är mörktgrå) och sedan är våra kakelplattor i vitt med ett mörktgrönt mönster medans dörrar och karmar alla är i en gul nyans liknande den hemska magnolia. Ja ni hör ju, det är en jäkla röra med alla färger. Så nu funderar jag på om inte jag kanske skulle ta och måla om väggarna i någon fin grän nyans för att matcha mönstret på kaklet. Och kanske ta mig an att måla dörrar och karmar med. Och en ny badrumsspegel är ett måste då den gamla är samma som vi fick när vi flyttade in och hela nederdelen har lossnat. Jaja, det finns en hel del fina och billiga på IKEA och jag är lite sugen på denna nedan. Vad tror ni? Skulle det bli bra?

Lägger dock ner mest del på accenter och decorationer. Någon liten klängerväxt som en pothos på någon hylla, matchande handdukar och duschdraperi och sedan får det vara nog. Varken har eller skulle vilja lägga mer än några hundralappar på detta lilla project. Kul kommer det att bli i alla fall med en uppfräshning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *