Dags att planera

Nästa år någon gång blir det nu en resa, en resa på tu man hand för mig och Ryan. Efter att ha varit tillsammans i snart 3 år, har en liten vilding på snart 2 år och inte ha varit någonstans tillsammans så behöver vi en resa för bara oss. En vecka för att bara ta det lugn, sova in på morgonen, få rummet städat och maten klar. Låter som himmelriket faktiskt. Frågan är vart man skulle vilja åka bara. Jag har länge velat åka till någon mysig kust-stat i USA, så kanske Florida? eller varför inte Californien?

Fast i och för sig så vill jag också väldigt gärna tillbaka till Thailand, och om jag skall vara helt ärlig är det mest maten som lockar. Deras street food är to die for. Men det finns så klart mycket annat att se och göra i Thailand än att äta. Vill väldigt gärna åka till alla tempel igen, för att fota. Tigertemplet till exempel hade jag inte sagt nej till att få fota lite i. Sedan vill jag ut till öarna med, snorkla, äta mera gottigt och bara slappa på en solstol på stranden. Men det enda problemet är ju att jag inte skulle vilja åka dit  bara för en vecka, det känns som om man behöver lite mer tid där än det. Och två veckor är utan tvekan inte aktuellt då jag inte skulle vilja vara utan Oliver i såpass lång tid. Skulle ju sakna ihjäl mig!

Jag har kikat lite på http://www.zoover.se/ och hittat detta hotellet i Hua Hin som har fått 9,2 i betyg. Nästan allt ifrån service, mat och rum har fått 10 i snittbetyg och  barnvänligheten har fått 9. Kanske ett ställa att spana in om nått extra år så man kan ta med Oliver också? Mjo, det låter som en bra ideé!

Ser det inte underbart it på Hotell Anantara Hua Hin Resort & Spa? Massa grönt och härliga snirkliga pooler. Jag-vill-dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *