Dags för lite pyssel kanske?

Kallt som tusan här hemma, och ensamt. Saknaden av Jonas har inte precis blivit mindre. Jaja, Norge resan går säkert fort :) Får ju hoppas på detta iaf och göra saker för att hålla tankarna borta. Funderar på att göra en stor kopp varm choklad och sätta mig vid scraphörnan och knåpa ihop ett bokmärke. Du lär jag ju bli sysselsatt en liten stund iaf.

och lite blogcandie:

Inne hos Kristine kan man just nu vara med och tävla om en väldigt massa roligt scrapgodis. Och jag är ju den största godis grisen av dem alla så jag gör gärna ett försök. Och jag skämtar inte när jag säger att det är mycket gott som lottar ut.

—————————————————————————————————-

En sak till, här inne på Modishblog skall de ge bort en massa saker (bland annat det som syns på bilden här under) Och det vill jag ju givetvis inte heller missa, man kan ju iaf göra ett försök!

One thought on “Dags för lite pyssel kanske?

  1. Hej stumpan! Ja jag kan tänka mig det, men du får stå ut! Förhoppningsvis går det fort :)
    Plus att han garanterat saknar dig lika mycket, även om jag alltid “hellre” åker bort på kurser etc själv istället för att vara hemma själv. Tycker det är lättare att vara “Borta” isåfall. Då gör man ju något “nytt” på något sätt, sitta hemma & sakna är hemskt :(

    Godisförbudet känns kanon, hoppas ja håller det bara ;) hihi. Hur mår du annars, hur mår vovvsingarna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *