Dags för lite vår-nytt i garderoben

I helgen har jag och Ryan sorterat ut våra garderober. De är rätt så små så de rummer inte så mycket tyvärr och blir rätt stökiga fort, dessa HÄR har vi. Blev en hel del soppåsar med kläder som nu skall skänkas bort till lite mer behövande. Känns i alla fall skönt att kunna få lite ordning där inne, hade plagg som jag haft långt innan jag träffade Ryan till och med, plus 8 år gamla alltså. Hur som, jag har kikat runt lite på nätet och snubblade in på Johnells. Hittade hur många fina plagg som helst, inte bara till mig men till Oliver med. Visst är det kul att köpa nya klädesplagg till en själv men jag klarar mig alltid med det jag har, Oliver dock han växer som ogräs och behöver nytt hur ofta som helst. Han är så lång nu att hans huvud är vid min bröstkorg. 30-40 centimeter till och vi är lika långa(!) Hur och när hände detta egentligen?! Levi’s har till exempel denna snygga huvtröjan. Den hade ju Oliver passat så himla bra i. Och Levi’s är ju känt för sin kvalité. Och sedan en storlek upp också så att han har att växa i under ett tag. Helt meningslöst att köpa kläder till honom som passar honom som handen i handsken när de ändå måste skänkas bort eller slängas bara några månader senare.

Skulle jag trots allt köpa något till mig mot all förmodan (The kid goes first, always!) så skulle jag absolut inte säga nej till denna sweatshirt från Gant. Lite utanför vad min prisklass skulle tillåta *host host* mycket… Men jisses vad fin den är! Älskar ju floral print i allt vad mina planner heter så att matcha med denna vackra tröja hade ju inte suttit fel precis. Drömma kan man ju i alla fall.

Nu är det dags för mig att städa upp i köket lite innan det är dags att hämta hem lillkillen från skolan. Köket ser ut som ett bombnedslag efter att Tesco var här i morse med våran food order som jag gjorde igår och det ger absolut inte ro till att laga mat där inne när det ser ut så kan jag tala om. Hoppas att ni alla har en finfin dag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *