Dax för kvällsmys!

Har redan slurpat i mig en go latté. kollat på ett avsnitt av grey’s anatomy. Och nu skall här göras smaskiga popcorn och avnjutas till ännu ett avsnitt av Grey’s. :yes:
Idag fick jag reda på att jag slipper gå på Arbetsforum, istället skall jag gå till arbetsförmedlingen en gång/vecka (eller eventuellt en gång varannan vecka) Och prata med en handläggare där. MUCH better än att behöva åka till arbetsforum 4ggr/veckan bara för att sitta vid en dator och söka jobb. Det gör jag väl hellre hemma, och jag gör det framför allt bättre i mitt eget hem. Mjaja, äntligen har dom fattat efter 4månader att jag inte trivs på arbetsforum. Segt värre.

Btw, såg GhostRider med Nicholas Cage igår, bra film. Får 3½ av 5 möjliga av mig. Värd att se om inte annat. Men nu väntar mina go’a fluffiga, smaskiga, salta, popcorn!

4 thoughts on “Dax för kvällsmys!

  1. Hej Daniela,
    Jag gillar din blogg o tittar väl in här någon gång i veckan. Jag måste fråga, du var möjligtvis inte på linnegatan idag? jag såg en tjej som var väldigt lik dig och bar på två små vovvar med samma färg som dina. var det du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *