Depressed

Som rubriken lyder så jag lite deppad. Ser inte ljuset i tunnelns slut…inte riktigt så klart som jag skulle vilja iallafall. Finns väl några enstaka saker som bidrar till detta men mestadels är jag bara allmänt deppad på ingenting speciellt. Jag är trött, jag behöver byta miljö, det skulle göra susen. Tyvärr är det inte så lätt som jag skulle vilja. Jag har fortfarande planer på att flytta till London, har bara fått slow em down a little. Han som jag skulle dela lägenhet med lät sin nuvarande flatmate stanna kvar ett par månader till , och då får jag helt enkelt leta vidare. Men det löser sig säkert, it always do. Om några veckor är vindsvåningen klar för att hyra ut, och antagligen kommer jag att ta den tills dess att jag funderat ut hur jag skall gå tillväga med allt. Innan jag kan dra iväg till ett helt annat land så är det ju mycket som måste ordnas så då kan jag ju likaväl ta vindsvåningen tills allt är helt och hållet fixat.

En annan anledning till att jag är depressed förutom miljön är väl som vanligt kärleken, what else can it be. Varför måste jag alltid ha otur i kärlek? När är det min tur att få träffa en snäll och omtänksam kille som vill ha mig och ingen/inget annat? Blir så less på detta så jag funderar allvarligt på att bli nunna och flytta te ett kloster… nä riktigt så allvarlig är jag väl inte men jag är allvarligt trött på att alltid hamna hos killar som är riktiga svin. Jag träffade ju en kille för ett tag sen som var hel tvärt imot alla andra killar jag träffat, men med min vanliga otur så blev det ju inget med det. Jag blev kär, love at first sight you can say, men sen ville det sig inte riktigt så som jag ville. tyvärr. (med stora bokstäver ja) Han är rolig, charmig, omtänksam, fin (både på utsidan och insidan), och ansvarsfull. han fick mig att må riktigt bra. Det där mysiga pirret i magen fanns när jag var i hans närhet, vilket jag inte kännt på väldigt länge. Men hur som helst, det blev inte som jag hoppats på… och nu undrar jag varför just JAG ska ha en sån jävla otur i kärleken.. Tur i spel, otur i kärlek….

Nu ska jag möla i mig en Marabou Mjölkchoklad och glo på en film!
Nu ska jag sluta vara en sån jävla bitterfitta. Thats it!!!!

Ps: Imon spelar West ham united sin första Premier League match imot Charlton! Ska springa in till grannen som har canal+ sport!

6 thoughts on “Depressed

 1. Åh.. vad ska vi göra du och jag? Allt känns så bull just nu. Jag har världens kassaste sjförtroende mää.. de e ingt +! kram

 2. Ibland kan det ju vara så djävligt att man just dras till skitstövlarna också, för att de endra killarna är för snälla och tråkiga. Självdestruktivt i sitt esse. Men jag kan säga dig, och jag har egen erfarenhet, att plötsligt så händer det, när man minst anar det. Det låter som en klyscha men det är en sann klyscha.

 3. Vet inte riktigt om jag ska svara här eller i min egen blogg, så nu gör jag både och:

  ja, jag hoppas också att jag har rätt. men du är ju ung, och det kommer när tiden är mogen. när jag gnällde som värst sa min fars sambo såhär “vi har en kvinna på jobbet som är 40+ och singel, och hon pratar om sin kärlekskrankhet varje dag. hon kanske borde oroa sig, men inte du” och hon har ju faktiskt väldigt rätt ;)

 4. den är blodig och väldigt rå. inte jättemycket skrämsel så man hoppar till. den är så att hugger nån en yxa i skallen på nån annan så får man se det, kameran vänds inte bort precis i ögonblicket.

 5. Hej… Har tittat runt lite, men klockan är mycket så det får bli mer imorgon.

  Hoppas att chokladen var god och att filmen var bra, sånt kan vara lite tröst när killar gör tvärtemot vad de borde.

  Måste ge dig en komplimang för ditt hår också. Skitsnyggt! // Cat

 6. Du är inte ensam om att vara deppig. Jag går också igenom en lite deppig period just nu. Det är segt när man inte vet exakt vad det är som är fel heller. :-(

  Jo, getingen dog i alla fall. Det tog ett tag för mig att hitta den, men den låg söndersmashad bland en massa böcker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *