En dag i Manchester för att hämta pass

Igår startade vi dagen riktigt tidigt. Tog tåget runt 10-tiden och några timmar senare var vi i Manchester. Jag hade nämligen tid hos det Svenska konsulatet för att hämta upp mitt pass som jag gjorde i London några månader tidigare. Vi tog en Uber till konsulatet och det gick snabbt, bara 10 minuter, fick vänta i 5minuter innan det var min tur och sedan 5 minuter senare var jag klar och hade mitt nya pass i min hand. Mycket nöjd över hur enkelt det hela gick från start med ansökan till slutet då jag hade passet i mina händer. Dyrt var det, men jag kan ju inte vara helt identifikationlös eller passlös för den saken. Särskilt inte nu då min mormor hemma är sjuk. Om något händer *peppar peppar* så måste jag ju kunna ta mig hem. Oliver har han fått sitt Engelska pass han så han är klar han med tack och lov.

Utanför det Svenska konsulatet:

Vi hade lite tid att slå ihjäl innan tåget hem så då passade vi på att gå till Museet i Manchester. Massa olika dinosaurie utställningar och skelett som Oliver tyckte var coolt.

 

 

På vägen tillbaka till tågstationen fanns det en massa olika vackra områden. Vi lyckades pricka in Chinatown och sedan deras gay-distrikt, som var det finaste av alla områden vi såg den dagen. Tågresan hem var rätt så långtråkig, även med hjälp av målarböcker och Olivers nintendo. Så han somnade gott en liten stund innan det var dags att promenera hem efter tågresan. Utan tvekan en härlig dag med mina fantastiska killar och efteråt somnade vi alla gott hemma.

Processed with VSCO with av8 preset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *