En massa cricut mässor!

Jag är så sugen på att åka på en av deras mössor som de nu håller här runt omkring i England, ja, Cricut alltså. De har precis lanserat en ny typ av produkt som fungerar med sina maskiner som heter infusable inks och det verkar så fräckt. Är medlem på nästan alla UK cricut grupper på facebook och har sett så många olika människor åka på dessa mässor och sedan kommit hem med en helt ny Cricut Maker då de vunnit dem under mässorna under en av alla deras tävlingar de håller då. Snacka om tur för deras nya cricut maker kostar en hel del tusenlappar kan jag tala om. Tänk om man någonsin kunde ha en sådan tur? Jag var på ett event en gång för länge länge sedan som var anordnat av Långholmen konferens och där vann jag faktiskt en goodie bag med lite olika saker, så vunnit lite saker har jag ju faktiskt gjort men en cricut maker, nä, aldrig något som kommit i närheten av den prisklassen.

idag är det Torsdag. Våra soptunnor har tagits ut på gatan för idag är det sop-hämtningsdag här. Skönt, skall se sedan när de blivit tömda om jag inte skulle kunna ta och städa upp lite i vinden. Har så mycket lådor som måste organiseras och en hel del påsar med saker som måste slängas. Avskyr denna tiden på året när det gäller städningen, för nu är det på tid att ta tag i allt bös överallt och få det fint innan julen skall in om bara 2 månader. Måste även ta och dammsuga under soffan, vågar knappt tänka på vad som kan gömmas där under. **Iiiek** Utan tvekan dammråttor stora som kissen, det kan jag nästan garantera. Skall även damma av alla fönsterbrädor och tvätta fönstrena, det  är min dag dag. Vad har ni för planer idag?

Kanske tar mig en 10 minutare först, en kopp te skulle ju faktiskt inte skada innan jag sätter igång med städningen. Och en macka, vrålhungrig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *