En mysig höstruskig dag

Åh vad ruggigt och absolut underbart det är ute nu och har varit den senaste veckan. Helt fantastiskt! Regnet har bara ösit ner, plusgraderna har dragit sig ännu närmare minustecknet och alla våra ljus har varit tända i timmar så att hela lägenheten luktat av pumpkin spice, vanilj och wood fire. Älskar, absolut avgudar, denna tiden på året!

Idag är det som sagt var Måndag och här händer det inte så mycket idag, inte än i alla fall. Skall ta fram Olivers alla hemläxe papper snart så att de är redo för honom när han kommer hem från skolan om någon timmar. Han vill få det gjort så fort som möjligt så att jag kan tända ljus, ta fram vårat favorit brädspel (Labyrinten) och så nämde jag igår att jag kan göra varm choklad till oss när vi sätter oss och spelar. Han kunde knappt vänta på idag sa han igår vid läggdags lille sötnöten. Jaja, jag skall snart ta tag i mina måsten men fastnade framför Pinterest i vanlig ordning ett litet tag. Har kikat på heminredning farmför allt, enbart för att det är så himla kul! Förhoppningsvis när vi får ett hus vid nästa flytt (håll tummarna!) så skall den ha en conservatory, är väl i stort sett som en inglasad balkong kan man säga. Hur som, sitter och kikar lite på hur man kan inreda dem. Tror att den delen i ett hus helt klart skulle få bli som ett litet spel-rum, så ett bort, två små 2sits soffor på vardera sida, en värmelampa samt en massa större växter runt omkring. Så kan man sitta där året runt och spela bredspel. Vilken underbar liten plats det skulle bli och som skulle passa vår familj riktigt bra. Hade kanske till och med kunnat ha ett litet katt-träd till Luna där ute så hon skulle kunna kika på alla pippisar, hade nog inte hon klagat på heller skulle jag tro.

Detta här conservatory nedan gillar jag! Stora plantor: check! Soffa: Check! Bord för att spela brädspel: Check! Ja ni ser ju, något sådant hade inte suttit fel. Nä, nu är det dags att få tummen ur och sätta igång med att städa lite innan hämtningen av sonen. Hoppas att ni alla har en fantastisk start på denna veckan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *