En riktig tungvrickare!

Ibland lyckas man få en hel del konstiga bilder på sina djur, ta till exempel Mandos. Han kan inte hålla tungan rätt i mun den hunden inte… Inte lätt att få bra bilder på mina två små yrväder. Försök att få dom att sitta still i 1min, Omöjligt!

Men söt är han iallafall min lilla lurvas!

18 thoughts on “En riktig tungvrickare!

 1. Tjenare.
  Rödaögon uppstår när blixten på kameran sitter för nära linsen. Då blir vinkel för liten mellan de två. Ofta vanligt på små kompaktkameror. Då stuttsar ljuset rakt in i ögat och sen rakt ut igen och in i linsen. Då skapas rödaögoneftekten av reflexen ur ögat.
  Det är inget att göra åt förutom att efterredigera eller köpa en annan kamera.

  Lycka till!
  Micke

 2. Åh så söt! Svårt att få bra bilder på djur… De vill ju helst inte sitta stilla ;)
  Jag spelar alliance på Boulderfist just nu, en 70 och en på väg dit. Sen ahr jag några hordes på Jaedenar och några andra ally på Burning Legion. Sprider ut sig lite ;)

 3. Hej! Hittade hit genom min väns blogg, läste lite längre ner att du gillar att scrappa! Kolla gärna in min sida och säg vad du tycker om mina “verk”. :)

 4. Aaw , vad söt hund! Det var riktigt kul och inspirerande, och framförallt enormt utvecklande. Har haft säsongsjobb på djurpark här i sverige också, och det skiljer sig verkligen arbetsmässigt. Jag utbildade mig till djurskötare på gymnasiet, så det var kul att äntligen få testa på, på riktigt dvs. Det bästa var att jag jobbade på storbritanniens mest kända djurpark. Ha en trevlig kväll !

 5. Ha ha, vad söt! :)
  Hoppas verkligen att det inte regnar i 3 veckor, då blir jag ledsen.. Men det är ju inte så mkt man kan göra åt vädret.. Tyvärr :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *