En riktigt slapp helg

Blev en tur ut idag i några timmar då vi var tvungna att gå till Wilkos som jag nämde igår. Fick köpt både det ena och det andra. Mögel-spray (har fått lite trökigt mögel runt våra fönster tack vare kondensation), en ny vardagsrums lampa till taket samt en fönsterlampa och lite annat smått och gott som behövdes till hemmet.

Var nog bara ute i ca 2.5-3h men det räckte gott och väl för att vi skulle vilja gå hem igen. Börjar bli kallare för var dag och mina öron och nacke avskyr denna vind som nu dagligen susar runt utomhus. Var så gott att komma hem och sjunka ner i soffan med elementet på högsta temp och bara sitta och njut av det faktum att vi hade rester kvar av gårdagens middag. Skönt!

Satte av ren tur på TV4 när klockan var 19.03 här, och YAY, Solsidan hade precis börjat! Sicken jäkla tur man kan ha ibland alltså. Så nu vet jag vart jag kommer att sitta bänkad varje Söndag vid 19 ;) Nu är det dags att lägga lilleman och sedan skall jag och daddy göra oss varsin hot chocolate och kolla på ray Donovan, det får bli våran goa avslutning på denna helg som gått i slappandets tecken.

  

2 thoughts on “En riktigt slapp helg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *