En tripp till York

Igår tog vi en dagstripp till York för att gå på museum, kika i Disney store och bara strosa runt. Hade rätt tur med vädret med, kom bara en liten regnskur som höll i sig i 5 minuter och that’s it. Hittade världens godaste chip-shop av ren tur också som satte ett extra plus på kanten. De hade ca 20 olika såser man kunde få över dem men jag satsade på majonäs, och jeklar vad god den var, precis som hemmagjord! Inne på Disney store hittade jag tyvärr ingen mugg som föll mig i smaken. Brukar ju alltid, varje gång, köpa med mig en ny mugg därifrån. Maja, två stuffed animals till Oliver blev det istället. Lotso från Toy story (som luktar jorgubb!) samt en liten krokodil som jag misstänker är från Peter Pan, skitsöt är den!

Oliver fick hålla några urgulliga ugglor. Fanns 7 olika att välja mellan som man fick hålla i för en liten summa £. En av dem en riktigt stor Harry Potter uggla, men Oliver valde de mindre då de var lättare att hålla i, och sötare med hehe.

Museum och the shambles är ett måste i York.

York minster är vacker som få!

Det finns så mycket vackert att se i York. Längtar alltid tillbaka lika fort jag lämnar denna vackra stad.

Idag ligger både jag och Ryan hemma och misstänker att en förkylning har tagit över våra kroppar. Han kan inte sluta snora och nysa och min hals är så tjock att jag knappt kan dricka/äta. Tur att det kom på det sista av Oliver’s lov och inte tidigare i alla fall.

Nu skall här städad lite och sedan blir det månadsplanering i min Hobo. Tudiloo!

One thought on “En tripp till York

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *