En tursam dag!

Dagen började som sagt med att min kära mor skrapade fram en kvarts miljon på triss på TV4 i morse. Come on, kan man då en bättre start på dagen? Så glad för henne, hon förtjänar verkligen detta! Dock låg jag med migrän från i går morse och idag på morgonen efter hon skrapat var det dags att spy, den typ av mgrän. Den värsta! Efter några tabletter och en kopp kaffe så gav den sig av, tack och lov, och vid lunch tid gick vi först in till stan för att köpa en kul sak (Fick en present av mamma hehe) 

Oliver fick sig en Ironman figur, mycket uppskattad! Sedan tog vi en taxi ut till St Andrews Quay för att provsitta lite soffor. Nu är det som jag nämnt tidigare dags för en ny en, den vi har funkar verkligen inte längre. 

Energi påfyllnad på donken först bara!

Provsittande på soffor, här inne på Next Home. Denna nedan lutar det åt att det blir just nu. Vad tycker ni?


Inne på B&Q (diy). Var tvugna att köpa en extra hink med vit färg då det vi hade inte räckte till två lager. Kikade också på färgprov då vi funderar på att måla en av väggarna i en mint/blå/grön-ish färg. Inget bestämt än dock. 

Extra glad blev jag när jag äntligen hittade blomlådor med hakar också! Har velat plantera och sätta blommor på balkongen sedan förra sommaren nu. 


När vi kommit hem tog det ca 10min och sedan blev det knäpptyst. Kikar bort på soffan och där har Oliver tvärdäckat! 

Då passade jag såklart på att plantera min Verben och Dahlia som jag köpt. Skönt att få det gjort fort och nör solen fortfarande var uppe. 

Nu blir det lite TV och sedan kommer jag göra som Oliver, tvärdäcka!! Visar imorgon vad mer som köptes, eller rättare sagt presenten från min fina mor. Kan ju i alla fall säga att I’m in love with this little rose gold beauty!! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *