{Ett alster}

Tänkte lite snabbt lägga upp mitt senaste Scrap-alster som jag var med på i veckoutmaningen på svenskscrapbooking.se. Man skulle använda sig av “citat, ordpråk och låttitlar” i själva titeln på LO’n. Nå, vad tycks? Gillade citatet då det verkligen piggar upp, och vad piggar upp mer? jo vårens första blommor, passar ju ihop då.

Nu ska jag försöka ta mig till frisören i Allum och se om jag hittar något bra shampoo och balsam. Kanske kan ni tipsa om något till färgat hår?

5 thoughts on “{Ett alster}

  1. Daniela; Jag älskar Tigi, det vet du=) Dock så har jag sjukt många favoriter. På bellbox har dom ju alltid så roliga erbjudanden, håll utkik efter det. Sedan så tycker jag att du skall satsta på ett schampo för färgat hår. Gå in på kategorin produkttips. Där har jag tipsat om en produkt som bla är till för statiskt hår. En vit flaska…

  2. Lika fint som vanligt. :) Önskar jag hade mer tid till att scrappa! Men men, blir att göra ett stort scrap-album från bröllopet och sedan till barnen, om vi får några. :lol:

    Ja, ABBA-låten tror jag blir underbar som ingångsmarsch.

  3. För färgat hår gillar jag Tigi fashioita, men tror inte Tigis produkter är jättebilliga i Allum. Om du inte hittar dem på erbjudande såklart! Matrix och Loreal har annars också bra proukter för färgat hår som ofta finns för bra priser på bellbox :) Gillar Loeals rosa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *