Ett år äldre!

I förrgår (ja det är ju efter midnatt nu) så fyllde jag 27 år. Where the heck tog alla åren vägen? Vad hände egentligen, nyss var jag ju en trotsig tonåring som gjorde precis som jag själv ville och nu är jag förlovad och har en son på snart ett halvår? What?! :roll: Helt galet!

I alla fall, min födelsedag började rätt tidigt med att vi mötte upp min mamma (och lilla Cherie) inne i stan för att starta med en frukost/lunch inne vid Kronhusbodarna. En härlig macka med skagenröra och kaffe blidde det, en god start på dagen. Passade sedan på att mata lillen och sedan strosade vi runt i de små butikerna en stund, bäst var karamell boden utan tvekan. Sedan blev det dags för en av mina presenter, ett frisörbesök från mamma. Färgning och klippning. Efter besöket var håret några centimeter kortare och mycket rödare. En fin ganska kall mörk röd färg, helnöjd! :smile: Var ÅR sedan jag gick till frisören ju, så det var välbehövligt och så skönt med lite egentid. (Gick alltid till min frisörutbildade granne innan)

Efter frisören gick vi ner mot operan och sedan satte vi oss vid kajskjul8 för en kall dryck och lite mat, fick bli en kall ceasar sallad då det var så fruktansvärt varmt ute. Varmaste dagen på hela sommaren tror jag allt. Nere vid vattnet fick jag även några presenter till, av mamma fick jag ett jätte fint halsband + berlock från Thomas Sabo, en berlock i form av en liten napp som får symbolisera min lille snuttis. Skall köpa till två berlocker till, Ett “O” för Oliver och ett “R” för Ryan såklart. Efter den presenten fick jag Ryan’s, en jätte vacker bukett med rosor och liljor, samt parfymen “Lady” Million” som jag önskat mig. Luktar sååå gott! Kunde inte bli gladare för mina fina presenter. :cool:

Lite bilder från dagen kommer här:

2 thoughts on “Ett år äldre!

  1. Så himla mysigt! Grattis i efterskott :D

    Sv; Eller hur? HUR kan man sära på dom två utan att det känns jättefel?
    Vad lutar det åt för er då? Hur tänker ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *