Fika på stan

Idag var jag ett tag i stan och tog en fika med Malin. Härligt väder och allt. Innan blev det dock lite besök i butiker, såklart ;) Fick köpt nytt BUS på Apoteket. Tänkte att det var på tiden att testa deras nya lotion med lite brun utan sol i. Berättar och kanske visar resultat, om/när det börjar synas. GIVETVIS laddade jag kamerabatteriet innan jag stack in, men tog inte en enda bild. Förjävligt ju. Men jag lovar, jag ska bättre mig med foton. Gillar ju själv att läsa andras bloggar om det finns bilder med så jag antar att det finns mer än jag som vill ha bilder.

Nu är det dock sängen som gäller, helt proppmätt efter den gigantiska fetostsalladen jag just tryckt i mig. Natti Natt på ré!

Bjussar på en annan söt bild sålänge.
Kärlek är vad det är!

15 thoughts on “Fika på stan

 1. Jag hade också problem med färgen men jag fick precis mitt hår det var lite ljusare än jag trodde men de var fint ska häva upp lite bilder på ett tag :)

 2. Söööt bild ju :D och klart att man ska ha en del bilder i bloggen då blir det roligare :)

 3. Jo jag skulle nog köpa de mörkare om jag hade vetat de var så ljust men de är ju lättare att färga de ljusa så får men exakt den fär man har själv så de spelar ju egentligen ingen roll de är ljusare än de är på bilderna också ska försöka få en bild i ljuset och gämför med nån annan färg :)

 4. Hihi, vilken söt bild! Trodde först det var dina läppar men det var ju en liten tunga minsann :) Tack!! Första dan imon!! Hoppas det är bra nu bara, kanske får slava ihjäl mig eller bara koka kaffe hela dagarna?! :P Nä det ska nog bli bra.

 5. Ja tänk om dom alltid va så små söta. förresten din bloggadress, går den via blogg.se eller har du “köpt” ett .se konto? hur funkar det?

 6. kanske i framtiden när jag skaffat en bra kamera o börjat fota igen. kan va kul att lägga in massa bilder :)

 7. Haha jag är helt chockad.
  trodde inte man hade en chans att vinna.
  Men glad är jag ;)
  fin vovve på bilden.
  får gärna vara med o tävla om hemlig vinst till din hund :)
  bara att skicka bild på din hund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *