.::Foggy and a relaxed day::.

Vaknade upp till ett väldigt dimmigt England, eller i alla fall Hull, men det glr inte för mycket då jag idag fick sovmorgon och mår super idag! Skall om ett litet tag börja göra oss iordning för att gå in till city centre, måste till Primark och köpa tjocka goa strumpor till både mig och min lilla kille, och så kanska några gosiga PJ’s försvinner ner i korgen också. ;) Inget slår Primarks fluffiga PJ’s, skulle kunna leva i dem utan att överdriva. 

Dags att få ner kaffet och sedan blir det ut i  min fina stad för lite familjemys!

  

2 thoughts on “.::Foggy and a relaxed day::.

  1. vad fint!!

    en fråga du inte behöver svara på, men jobbar du eller är du hemmafru? :) älskar att det är socialt accepterat i UK, jag skulle också vilja vara hemma med mina barn

    1. Såklart jag svarar dig gumman! :-* Jag är hemma med Oliver. Främst för att vi inte skrivit in honom på ett nursery än men också då vi faktiskt just nu klarar oss rätt bra ekonomiskt. Ryan jobbar ju på minimumlön men tack vara det så får vi ju en massa bidrag. £700/månaden enbart i bidrag och det får vi bara för att han jobbar. Skumt hur de här funkar här. Som en uppmuntran att söka jobb för att mer bidrag än att leva knapert och gå på enbart the dole. Ps: Har alltid velat vara en hemmafru så jag är skitnöjd ;) kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *