Förändring är bra

Som ni ser har jag ändrat lite på sidan. Har lagt in lite bilder på Spike’s och Mandos sidor också vilket jag varit påväg att fixa i ett år ungefär. Hur lat får man bli? 8-O
Gick och la mig för att vila en stund vid 23-tiden men vaknade inte föräns vid 01.30 (skyller på killen som aldrig lyckas få väckt mig. Så har han mage att påstå att jag till och med pratar med honom om att ja vill sova vidare, nä nä, det kan inte stämma för jag har sooovit, inte pratat! Kan la erkänna då ra, pratar en massa när jag sover, men har ingen aning om det bara. Är man i lalaland så är man.) Nu är klockan iallafall snart 04.00 och det är väl dags för mig att krypa ner i sängen igen. Skulle ha kollat på ett avsnitt av Heroes men så blidde det inte, jag fastnade med sidfixandet och killen med WoW…Suck, brukar bli så av nån weird anledning.

Ps: Har ni sett Happy Feet? INTE?! Gör det då, man får ett sånt happy face att det är heltt galet! Sötaste filmen på länge!

———–Edit kl. 05.07————

Jag och Jonas la oss, gossade me vovvarna, och gick upp igen. Vi är trötta på denna jävla dygnrythmen vi har så vi skall stanna uppe tills ikväll istället. Kommer säkerligen att uppdatera här med en massa meningslösa kort på två halvdöda människor och annan skit… :yes:

6 thoughts on “Förändring är bra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *