Första föris presenten

Igår när vi gick och hämtade Olly på förskolan hängde i hans korg en jätte fin och glittrig julgranskula. Den hade Olly gjort helt själv, snacka om att mammahjärtat smälte on the spot! Nu hänger den så vackert och glittrar på den bästa platsen i granen och jag kan inte låta bli att snegla på den lite då och då.

I paketet som Ryans mamma hade skickat till oss låg även två små fint inslagna presenter till Olly. Innuti fanns två julgrans dekorationer som hans nana hade köpt. Tror vi får göra som tradition nu att köpa en ny kula vardera år som Olly får välja själv till granen. Så mycket roligare än 3st 12pack julkulor från coop i olika blå och silvriga nyanser. Granen kommer nog om några år få en helt annan karaktär, förhoppningsvis.

Och vidare till nått grymt tråkigt. VAB! Tyvärr vaknade Olly med feber igår kväll runt midnatt, grät och gnydde var annan minut så det var bara att hålla hemma honom idag från föris. Så typiskt att han missar de sista dagarna där innan det är julstängt, nu när han äntligen börjat gilla sina pedagoger och barnen. Mjaja får ta och kurera oss alla nu här hemma då jag är inne på x-antal dagar med min förkylning. Försvinn nuuu ditt eländiga skit. Orkar inte mer! Vill baka julgodis och mysa de sista dagarna innan julafton ju :(

Nu blor det i alla fall till att sova. Så jäkla trött att ögonen svider.

20131218-221458.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *