Från OP dagen

För min egen skull, och för att ha detta sparat så tänkte jag nu snabbt lägga upp lite bilder från dagen då Oliver opererade sig, hans högra testikel hade inte vandrat ner så detta skulle då åtgärdas. De tre översta bilderna är ifrån hans rum där vi väntar på att ta in honom i OP-salen för att sövas, sedan en bild då han är på uppvaket (han var redigt snurrig när han vaknade upp, och smackade som bara den med läpparna då han var så torr i munnen) och sedan en bild på honom då vi var påväg hem I bilen. Som synes så somnade han, narkosen satt nog kvar ett bra tag för vid 14.00 var vi hemma och lade oss igen och sov i 2h och sedan vid 19.00 somnade min lilla monkey igen. Sista bilden är vid 19-tiden och oj vad Olly somnade gott!

Dagen efter OP var ingen bra dag. Han var såååå hängig och vid lunch tog vi tempen, 39,4 hade han stackarn. Så då blidde det akuten med honom. De svabbade i munnen och tog ett litet blodprov i fingret. Efter en stund kunde man konstatera att det var inget virus iaf, om något så kanske det var någon bakterie de såg på blodprovet. Men inget som vi riktigt fick svar på. Nu i efterhand så tror jag det var pga tabdsprickningen han fick feber då han har en stor hörntand påväg ut.

Nu, fyra dagar senare så läker hans sår jätte bra. Svullnaden har gått ner och blåmärkena börjar försvinna. Även hans glada personlighet är tillbaka och han är lika rörlig som innan OP.

20131203-205712.jpg

20131203-205740.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *