From uncle Luke with love

Idag var det nått skoj som dök upp i brevlådan. En avi från amazon.co.uk, presenten från uncle Luke i Irland hade kommit! Så fort paketet var hemma så visste Oliver precis hur man skulle göra, han hade ju övat som bara den på julafton. ;) Tog inte många minuter innan både far och son satt som klistrade på golvet och lekte med legot som fanns i lådan. Jag hann ta några bilder, såklart, uncle Luke ska ju också få se. Men sedan var det dags för denna mummy att fixa middagen.

Ut över detta har det inte hänt så mycket. Vaknade upp med skallebank from hell men med lite tabletter, kaffe, macka och en massa hemmagjord sweet iced tea gav den med sig Thank god. Just det, på tal om sweet iced tea. Fiiifaaasiken vad gott det är! Säkert druckit 5 fulla starbucks muggar med det idag. Och det är sååå lätt att göra! Gjort 3 satser idag, 2 igår, och imorgon blir det säkert några mer. Skall fota alla steg imorgon så kan jag visa hur man går till väga. :) I’m telling you, det är supersimpelt. Nu blir det äntligen lite sleepy sleepy, som jag längtat efter att få sova.

20140104-005455.jpg

One thought on “From uncle Luke with love

  1. Lego är ju superbra leksak! Man får en viss gångstil hemma bara för det gör ju så jääävla ont att trampa på bitarna. Har läst ikapp mig lite på bloggen. Massor av fina foton! :) God fortsättning på det nya året! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *