Fy F*n för denna dagen…

Igår blev jag som sagt var sjuk, men då skulle jag inte ha klagat, det vet jag idag. Började med att jag gick upp vid 9-tiden, men la mig igen bara 20min senare då hela huvudet snurrade. Gick upp vid 1 och la mig bara nån timma senare och sov i ett X-antal timmar. Fy fy fy. Har mått så jäkla skit idag, huvudet har snurrat och gjort ont, näsan har runnit non stop och hela kroppen är öm. HOPPAS för guds skull att jag mår bättre på Onsdag för då skall jag jobba på Duka och om det går bra så får jag kanske fortsätta jobba där under julen. Och jag vill ju verkligen det, detta är ju min chans för guds skull! Denna förkylningen skall inte få förstör detta för mig.

Imon blir det vila, vila och vila lite till. Nu blir det lite mer chokladpudding och nån film!

6 thoughts on “Fy F*n för denna dagen…

  1. mm verkligen. och någon måste ju ha BAKAT in den liksom. oj vad fint du gjort här. vad heter teckensnittet du har här i kommentarfältet?

  2. Hoppas du kryar på dig snart då. Är ju bara så typiskt att man blir sjuk lagom till något viktigt :/

    Jag köpte dem faktiskt på Panduro. Tro det eller ej men de har fått in lite fint nu :) tycker annars att deras scrapsortiment är lite tråkigt…

  3. Hej! Vilken fin hemsida du gjort sen jag var har sist, men det var sakert jattelangesen…far skammas lite nu nar jag inte inner lasa din blogg men tiden gar sa fort den timmen man har pa sig pa internetcafe! Hoppas allt ar bra med dig anda, kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *