Gårdagens härliga utflykt

Igår var det så himla härligt väder här så vi bestämde att möta upp min mamma i stan för att sedan gå vidare till trädgårdsföreningen. Väl där inne så besyämde vi att palmhuset nog var det roligaste att titta runt inuti då de i stort sett bara fanns tulpaner upp utomhus. Men jeeez, höll på att svettas ihjäl där inne, tropisk värme såklart. Efter att vi strosat runt ett tag bestämde vi oss för att gå vidare till Trädgår’n, deras uteservering såg så lockande ut att vi var tvungna att sätta oss ett tag. Mamma och hubby tog sig en kall corona men jag satsade på en pepsi. Mumma! Har nästan tappat suget efter alkohol helt och hållet nu efter graviditeten, men en liten iskall öl i sommar kommer nog slinka ner i allafall tror jag.

Nu blir det film mys med hubby då lillen precis däckat efter dagens bravader. Varit bortbjudna till min pappa och hans tjej idag på middag. Som för övrigt var riiiiktigt gott! Aja, as I said, film mys time nu!!

20120503-213727.jpg

One thought on “Gårdagens härliga utflykt

  1. Vilken mysig utflykt ni gjorde!

    Håller med dig om att man inte saknar alkohol ett dugg, ska bli spännande att se hur man är den dagen jag tar ett glas vin igen :D hihi kanske blir helt snurrig på ett glas

    Ha en mysig fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *