Gillar’t inte!

Är det något jag inte tycker om så är det att åka bil på vintern, jag är fruktansvärt farträdd, (i bilar, inte på typ Liseberg alltså) hur som, jag känner mig verkligen inte trygg när jag åker bil, spelar ingen roll om jag åker med någon som jag åkt med hundratals gånger innan, med en ny människa eller om jag ens sätter mig på en buss. Bussar är faktiskt det värsta. fy alltså. Men nä, jag känner mig fruktansvärt osäker då. Har de rätt däck för rätt underlag? Har de kollat så att allt mekaniskt på fordonet faktiskt är up-to-date? Nä jag vet ju inte. Och så skall vi inte tala om alla som sms’ar, talar i telefon eller till och med tar KORT när de kör. Men det är en annan historia.

Jag och Ryan funderar på att ta tag i detta med körkort nu, kanske inte jag då, för det skulle jag aldrig klara av. Är nog snarare en farliga förare än en som ni vill ha i trafiken med er körandes. Men Ryan, ja, han skulle klara av detta galant. Så ja, nu skall vi kika på att gå till optikern för honom, kolla med diverse körskolor och så får vi se om det blir något körkort här någon gång. Då skulle i alla fall jag känna mig tryggare att åka bil, och även ha Oliver i den skulle kännas lättare för mig. När det kommer till däck och service så skulle jag nog satsa på att kolla på tirendo. De har ett stort utbud av däck och verkar vara duktiga på det mesta som rör just bilar.

Nu blir det lite fruktsallad till lunch och kikandes på ett avsnitt av Coronation Street och sedan får vi se vad denna dagen bjuder på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *