Glasögon & Böcker

Idag var det skrivit med stora bokstäver i kalendern: “Hämta glasögon”. Så imorse vid 10.00 åkte jag och pappa till synsam för att hämta dom (han skulle hämta sina samtidigt) Är så fruktansvärt nöjd med dessa, dom andra jag har åker i soppåsen med en gång! Dom är så gräsliga att jag knappt aldrg har visat mig utomhus med dom, dessa nya är så snygga så nu kan jag allt se när jag är utomhus också. Wonderful!

Sen så fick jag ett AVI idag också på att mina böcker som jag beställt från Bokia kommit som väntade på posten på mig. Jag har redan läst ut en av dom. En bok på engelska om löjliga lagar som existerar i USA. Den va helt okey, lite småtråkig kanske men det finns absolut en hel del galna lagar. T.ex så får man inte kasta bananskal på marken i Texas för då finns risken att hästar kan halka på det. Crazy! Två andra exempel: Det är olagligt att nysa på tåget när man är i West Virginia. Och i New Orleans/Louisiana är det lag på att brandbilarna måste stanna för rött, japp, alltså då när dom är på uttryckning. Sjukt.

Nu ska jag kolla på Prison Break! Ni andra som kollar på serien på vanliga tider här i Sverige skulle bara veta allt som händer.

4 thoughts on “Glasögon & Böcker

  1. Nej men, se så fin du vart i dina nya glas. Kalas! dom passade verkligen perfekt. You go girl! Hoppas du mår fint. kramis-bananis :)

  2. Ahh! snygga brillor :sqheart: Passade kanoinbra på dig! Sen att det är Calvin Klein skadar ju aldrig *ler*
    Saknar att prata med dig gumman! har legat sjuk i en vecka nu :depressed: men nu e jag fit for fight igen – uppar nog min sida ikväll :cheer:

    Stor kram!

    ps: hahahaha kul att man inte får nysa på tåget i West Virginia :grin: Jag hade ju åkt dit på livstid som har nyst konstant i en vecka nu :ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *