Gó morgon gó morgon internet!

Jaha ja, då var det Fredag här hos oss igen. yay Friday! Vad tusan är det som händer egentligen, känns som om det var igår det var helg ju? Helt klart att tiden går snabbare ju äldre man blir, det känns ju tydligt nu tycker jag. Lite läskigt är det med, som om man knappt hinner med i tiden som bara rusar förbi. Idag är det i vanlig ordning Fredags tvättande av alla sängkläder som står på schemat, det görs ju som alltid på Fredagar här medans Oliver är i skolan. (By the way, detta set HÄR önskar jag mig! så fint!) Så skall alla duscha ikväll också så att man är ren och redo för att ta sig an helgen. Det om något är ju vardagslyx i min mening!

Har fått sååå många olika messenger meddelanden det senaste, och sedan, två minuter senare så gör den sagda vännen en facebook status med “Öppna inte länken i mitt senaste meddelande på messenger, jag har blivit hackad/det är ett virus!” Detta händer ju nästintill var och varannan dag nu känns det som. Kanske är dags att kolla in möjligheten att fixa sig en data diodes. Känns ju helt klart rätt osäkert på internet nu med alla hackare och scammare som hänger runt och spanar efter nya offer att ge sina virus till. Men what’s up med att ha mammor som sina targets?! Verkar alltid vara alla mammor som blir hackade nu, aldrig ser jag att en man gör en status som ovan, aldrig. Mjaja, finns ju en hel del otekniska kvinnor där ute medans majoriteten av män kanske är lite mer tech savy. Men mig får de knappast tag på kan jag lova, bakom alla virus program och det faktum att jag har lite mer internet-smarts än en hel del andra jag känner.

Nä, nu kanske jag måste ta tag i tvätten då i alla fall, och sedan hoppa in i duschen. Känns helt klart fuktigt ute i luften idag (Kan ju vara för att det regnar här idag, duuuh) men en varm duch och sedan en kopp te och jag är redo för att bara ta det lugnt! Har ni några planer för helgen?

Photo by Gabriele Diwald on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *