Hade jag aldrig kunnat tro om dig…

Att skriva ett långt jävla kasta-smuts-på-Daniela-inlägg på grund utav en helt vänligt menad och oskyldig kommentar jag gjort på denna persons instagram, det trodde jag aldrig att denna människa skulle göra. Så lågt trodde jag aldrig att denna person skulle kunna sjunka, inte en chans…Sedan att hon flätat in små lögner i det också, det är en annan sak som bara gör saken än mer ledsam.

Önskar att jag hade lättare för att hata nu och känns avsky än att känna på det sätt som jag nu gör. Hade känts som en lättare utväg, men oavsett allt detta som hänt så kan jag inte känna så. Hur mycket jag än vill. Även jag hade kunnat dra upp en massa smuts om denna människa, om saker hon sagt, gjort och velat göra som är moraliskt fel men jag tänker inte sjunka till hennes nivå…

Citerat från min s.k vän: “Jag kan lägga korten på bordet om du vill det: Jag tyckte du gjorde ett stort misstag när du flyttade & sålde dina (våra) älskade hundar. Men du verkade så lycklig och jag ville inte ta ifrån dig det. Men det var anledningen till varför jag inte klarade av att träffa dig. Dels för att du lämnade mig & dels för att jag tyckte du gjorde fel val.

Efter att jag sålde Spike och Mandos och flyttade till England så hörde jag aldrig av dig igen. Även fast jag fortsatte hålla kontakten så gott jag kunde via mail och blogg. Jag sa till dig att jag är alltid online på Skype, du får logga in när du har tid/lust/ork så kan vi prata en stund när du kan. Jag lämnade den bollen i dina händer. Men inte en enda gång under 5 månaders tid loggade du in. Och nu är jag boven i detta för att jag köpte kaffe på Starbucks (den enda saken i vardagen som kändes som en paus) istället för att lägga de små tiorna på ett samtal från telefonkiosk som skulle kostat mig mycket mycket mer än mitt kaffe på Starbucks. Jag lämnade dig? Det är complete BULLSHIT!!! Du lämnade mig och det VET du bra väl…

Jag kan nu tala om för dig att jag gjorde HELT rätt val och ångrar inte för en sekund att jag sålde Spike och Mandos och att jag flyttade till England. Jag har världens finaste fästman som älskar mig och skulle gå över eld och vatten för mig, och en väldigt älskad liten pojke på väg. Och detta hade inte hänt om jag inte vågat ta det steget som jag gjorde. Det finns INGET som skulle få mig att ångra de valen jag gjorde, absolut ingenting!

Denna kommentaren jag gjorde på Instagram förtjänar tydligen smutskastning. Har alltid sett upp till dig men nu förstår jag inte längre hur jag kunnat göra det.

Inte fan trodde jag att du skulle spela så jävla fult som du gjort idag….Hade jag aldrig kunnat tro om dig.

7 thoughts on “Hade jag aldrig kunnat tro om dig…

 1. Åh, tråkigt! Hade själv en väldigt nära vän som jag kunde göra allt för till jag insåg vem hon igentligen var. Hon kunde nog inte bestämma sig om vad hon tyckte om mitt nya liv då blev det enklare för henne att skita i allt och hitta på massa skit för att bli kvitt mig. Såna vänner är inga vänner! Idag är jag också stolt över mina beslut och tycker synd om henne som inte kan vara ärlig nog att erkänna att hon har svårt att acceptera livet jag valt..
  Stå på dig och strunt i att lägga energi på den “vännen”.

  Samcro serien är riktigt bra och den blir bara bättre ;) tur du har som har några kvar, själv väntar jag ivrigt, haha. Kram

 2. Usch vem är denna människa? Låter hemskt att du ska få höra såna saker om dig. Vadå lämnade? Du flyttade till England för kärlek, men ville samtidigt hålla kontakten. Denna person får det att låta som att du är en ägodel för henne snarare än vän/familj/bekant. Och vad hände med vara glad för din skull för denna människa? Det är sunt förnuft att även om man tycker någon gör fel, låta dem göra vad de vill och vara glad för deras skull när utgången blir bra. Vilket det har blivit. Du har en fästman, du ska bli mamma, och även om inte hon inser det, så gör jag det och jag säger det hon borde säga. Grattis, jag är stolt över dig, och håll nu huvudet högt <3

 3. Sv: Okej.. Tråkigt att människor gör som de gör.
  Jo, helt onödigt av henne att göra så som hon har gjort. Finns verkligen ingen anledningen till det då du inte har skrivit något elakt på något vis.

  Såna människor är inget att bry sig om. En sann vän finns vid ens sida i vått och torrt och skulle göra allt den kan för dig och vara glad för din skull. Den skulle inte börja anklaga dig för saker, saker som är uppenbara att denne har orsakat själv. Det är upp till båda att hålla kontakt, fallerar det på den andra och du har gjort ditt så är det inget att bry sig om.

  Du har allt, en underbar karl, en knodd påväg och framför allt så är du en stark och fin tjej. Det är hennes förlust, inte din. Du förtjänar bättre vänner.

  Och till din fina kommentar på min bild: Tack så mycket :) Snällt av dig!

  Kram på dig!

 4. Vilken hemsk människa och roligt nog har jag fått höra likadana saker av min ex bästis som bodde i Sverige. “Jag lämnade henne” för att jag valde att leva mitt liv, buhuhu!

  Roligt nog, så har min nya bästis här börjat med detsamma. Jag har sagt att jag kanske flyttar tillbaka till Sverige, dels för att det blir bättre för mig och bättre för lillen. Det enda jag hör är ” Hur ska du lämna mig? Jag fattar inte hur du kan vara så självisk och blablalla”..

  Dessa människor.. -.-

  Skit i henne, trots att det gör ont!
  Hon är inte värd din tid som inte vill förstå.

 5. Förstår att det kan kännas jobbigt. Men jag förstår faktiskt inte varför ni måste skriva elaka blogginlägg om varandra..? Varför kan ni inte säga hur ni känner direkt till varandra istället för att hänga ut varandra… Det mår nog ingen av er bättre av.

  Självklart skriver ni vad ni vill, det är era bloggar, men jag tycker bara det är trist att det ska behöva gå till den nivån.

 6. Jag måste faktiskt säga att jag håller med Anna ovan här. Gör inte såhär mot varandra, det blir bara låg nivå ju.

  Bry er om er själva istället, du ska njuta av DITT nya liv nu & vice versa :) Så lägg fokus på er själva, det ni har, & de vänner ni har nu istället för att gnabbas, mår ingen av er bra av :)

  Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *